Loader

Нашите услуги

Всички видове услуги свързани с информационните технологии. Ние можем да помогнем! Проверете услугите ни за да намерите повече информация за това, какво точно предоставяме и дали отговарят на вашите нужди.

Поддръжка и ремонт на настолни компютри

Компютрите се нуждаят от сервиз, за да се извършат специфични дейности като подмяна на хардуер, профилактика на охлаждането, почистване на клавиатурата, отстраняване на софтуерен проблем и др.

Поддръжка и ремонт на преносими компютри

За разлика от настолните компютри, лаптопите са по-чупливи, тъй като производителите им се стремят да ги направят по-леки и по-компактни, спестявайки от здрави материали като алуминий.

Инсталиране на софтуер и приложения

Ние можем да Ви съдействаме с инсталирането и конфигурирането на цялото програмно обезпечаване за Вашите компютри и офис техника. За целта е нужно да предоставите софтуера, който желаете да бъде инсталиран и...

Инсталиране и настройка на рутери

You can get highest quality repair services on any brand tablet. Bring it for a free diagnostic You can get highest quality repair services on any brand tablet. Bring it for a free diagnostic Bring it for a free diagnostic

Инсталиране,настройка и поддръжка на сървъри

Ние предлагаме професионална помощ при инсталирането на сървър във Вашия офис или избран датацентър. Ако желаете да инсталирате уеб сървър или да конфигурирате и-мейл сървър, ние ще Ви помогнем както с подбора на хардуера, така и с инсталирането на операционна система и всички сървърни приложения.

Изграждане на мрежи и окабеляване

Работата в екип изисква безупречна комуникация между вашите компютри, лаптопи, принтери, факсове, телефони, скенери, сървъри и камери за наблюдение. Всички устройства в офиса вече са с възможност за мрежова работа и са свързани помежду си в една или повече компютърни мрежи.

Изграждане на видеонаблюдение

Наблюдението на паркоместа, служители в офиса и магазина, на хора, които се опитват да ни навредят - видеонаблюдението неоспоримо предизвиква ефект на по-голяма сигурност, ефективност на работата, и осигурява спокойствие в напрегнатото ежедневие.

Дистанционен достъп

Дистанционният достъп до компютър или сървър представлява полезна услуга за бързо решаване на определени софтуерни проблеми, както и за инсталиране на сървъри, миграции към по-нови версии на даден софтуер и всякакви допълнителни настройки. Вие стартирате защитена, криптирана връзка с нашия офис.

Изработка на сайтове и приложения

Ако Вашият бизнес се нуждае от Интернет сайт или желаете да промените съществуващия сайт като го подобрите или му направите изцяло нов дизайн, ние ще Ви съдействаме. Нашият дизайнер ще се запознае подробно с Вашето задание.

Защита, Архивиране и възстановяване на данни

Работата в екип изисква безупречна комуникация между вашите компютри, лаптопи, принтери, факсове, телефони, скенери, сървъри и камери за наблюдение. Всички устройства в офиса вече са с възможност ...

Имате въпроси? Не се колебайте да ги зададете.

Абонаментни услуги

Всички видове Услуги свързани с Информационните технологии. Ние можем да помогнем! Проверете услугите ни за да намерите повече информация за това, какво точно предоставяме и дали отговарят на вашите нужди.

Бронз

36 лв /месец

абонаментен план

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Сребро

46 лв /месец

абонаментен план

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Злато

56 лв /месец

абонаментен план

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Платина

66 лв /месец

абонаментен план

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Back To Top