Loader

Имате въпроси? Не се колебайте да ги зададете.

Работата в екип изисква безупречна комуникация между вашите компютри, лаптопи, принтери, факсове, телефони, скенери, сървъри и камери за наблюдение. Всички устройства в офиса вече са с възможност за мрежова работа и са свързани помежду си в една или повече компютърни мрежи. Това пести време и дава възможност за споделяне на ресурсите, например използване на принтера от всички компютри в офиса.

Мрежата е Вашият нов прозорец към света. Тя е кръвоносната система в офиса. През нея минава цялата информация от и към вас. Интернет не е единствената мрежа. Вие ползвате локални по-малки мрежи в офиса, вкъщи, между Интернет доставчици. Бързата и надеждна мрежа Ви дава възможност да достигате до всички ресурси, да теглите бързо големи файлове, да изпращате съобщения до колегите си, да водите видеоконферентни разговори и т.н.

Добрата мрежа изисква добро планиране при изграждането си, както и специална регулярна грижа след това. Без нея работата на съвременния офис е невъзможна. За да бъде ефективна, мрежата трябва да е проектирана и изградена от професионалисти и трябва да бъде защитена от хакерски атаки и неоторизиран достъп. Комуникацията между различните офисите трябва да минава през виртуални частни мрежи (VPN) или “тунели”. За удобството при използването на мобилни устройства, като лаптопи и SMART телефони например, е необходима безжична комуникация чрез точки на достъп или т.нар. access points. За защитата на вътрешната мрежа се грижи маршрутизаторът или рутерът. Той е “бушонът”, който пази вътрешната мрежа от хакерски атаки. Към мрежата вече могат да се включат и телефоните с телефонната централа. Това позволява огромни възможности като гласови менюта, запис на разговорите, статистика, търсене по ключови думи, създаване на автоматични правила за прехвърляне, отдалечени вътрешни номера и много други. Цялата тази мрежова инфраструктура изисква постоянна администрация и поддръжка, която може да бъде предложена от PSP Компютри.

Ние можем да изградим компютърните мрежи във Вашия офис или между офисите Ви, където и да се намират те. Използваме само качествени мрежови компоненти и материали от доказани производители при изграждането на мрежите с възможност за сертифициране на мрежите и предоставяне на по-дълга гаранция. Това гарантира висока скорост и надеждност в дългосрочен план. Нашите експерти ще Ви консултират по най-добрия начин, за да може да подберете правилните компоненти като розетки, кабели, суитчове, рутери, wi-fi extenders, access points и др. Вие бихте могли да получите гаранция на мрежата дори от над 15 години, ако сте вложили качествени компоненти от сертифицирани производители на мрежово оборудване и окабеляване. Всеки офис, който държи на сигурността, достъпността и надеждността на своите компютърни мрежи трябва да използва само качествени мрежови компоненти.

Безплатни ръководства

Защо да плащате такса? RepairPC.Info ще Ви спести пари. Тук предоставяме безплатни ръководства за ремонт, чрез които да оправите своето устройство, когато проблемът е много малък .

November 15, 2017

Universal Media Player -DLNA server у дома.

Как да гледаме филми от компютър на телевизор? Преди време бях писал тема (Как да свържем компютъра с LCD или LED телевизор.) за DLNA server у дома и за какво
November 15, 2017

Windows 8 start menu. Как да си върнем облика старт меню на Windows 7?

С напредването на времето и софтуера излизат и нови версии на операционни системи. Кои от кои по-модерни. Предполагам, че вече повечето от вас са се сблъскали с Windows 8 и
Back To Top