Loader

За нас

Ние сме група компютърни специалисти с дългогодишен опит в сферата на Информациаонните Технологии. През годините натрупахме знания и опит, които искаме да използваме за да Ви предложим качествено и професионално обслужване. Ние вярваме и моежем да ви докажем, че всеки компютърен проблем има поне едно решение.

Кои сме ние ?

Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти със сертификати от Cisco Systems, Linux Professional Institute и ред други институции. Професионализмът и опитът на нашия екип се е утвърдил чрез дълги години работа в тази област.

Защо да изберете нас?

Ние работим усилено, за да изградим нашата репутация и да удовлетворим клиентите чрез техническо превъзходство и приятелски настроен персонал. Разполагаме с екип от квалифицирани инженери специализирали във всички марки лаптопи и персонални компютри, в изграждането на компютърни мрежи и изработката на уеб сайтове. Ще се радваме да ви предложим най-доброто, доверете ни се.

Нашата статистика

Ние успешно фиксирахме хиляди компютърни устройства през последните няколко години с удовлетворението на клиентите си.

275

Текущи поправки

6325

Доволни клиенти

22

Години опит

5750

Поправени устройства

Нашият страхотен екип

Запознайте се с нашия квалифициран и експертен екип. Ние сме специализирани в нашата индивидуална област. Имаме достатъчно умения и опит. Ето защо получавате качествени ремонтни услуги.

img

Андон Николов

Главен експерт

img

Румен Желязков

инж. Компютърни системи

img

Марин Маринов

Главен експерт

Back To Top