Loader

Имате въпроси? Не се колебайте да ги зададете.

Компютрите се нуждаят от сервиз, за да се извършат специфични дейности като подмяна на хардуер, профилактика на охлаждането, почистване на клавиатурата, отстраняване на софтуерен проблем и др. За разлика от настолните компютри, лаптопите са по-чупливи, тъй като производителите им се стремят да ги направят по-леки и по-компактни, спестявайки от здрави материали като алуминий, които да укрепват корпуса. Вероятността да се счупи пантичка на екрана или да се повреди батерията или зарядното, е голяма, особено ако лаптопът се ползва повече от три години.

За да установите, че Вашият компютър се нуждае от сервиз, не е необходимо да сте компютърен специалист. Може да забележите по-бавната му работа, замръзването на екрана за няколко секунди или цялостно блокиране, показване на син екран с грешки, невъзможност за възпроизвеждане на видео, прегряване на корпуса, силен шум от вентилаторите и др. Ако компютърът се гаси сам след като поработи 10-15 минути, вероятно прегрява. Ако лаптопът не реагира при включване на зарядно – вероятно не работи зарядното. Ако при опит за пускане не се случва нищо, само индикацията за батерия премигва няколко пъти – батерията е изтощена. Ако екранът остава черен при пускане, но след 4-5 опита стартира – вероятно отлепен видеочип в следствие на прегряване. В случай на някои от изброените проблеми не губете повече време, а донесете компютъра в нашия сервиз, за да го поправим. Имайте предвид, че колкото повече отлагате сервиза, толкова повече проблемите ще се задълбочават и може да предизвикат по-сериозни щети, които ще отнемат повече време и пари за възстановяването им.

Ако имате нужда от ремонт на монитор, принтер, компютър или лаптоп, ако желаете да подобрите параметрите на Вашия компютър (upgrade) или да преинсталирате Вашия софтуер, може да се възползвате от услугите на нашия сервиз. При необходимост, може да получите оборотна техника за времето на ремонта. Върху нея може да бъде прехвърлена нужната информация, така че да не се спира Вашата работа. Може да поръчате транспорт от Вашия офис до сервиза и обратно. Нашият компютърен сервиз предлага и профилактика на компютърната техника, така че да не се стига до проблеми, чиито решения биха били скъпи. При всеки ремонт е ключово да се избере най-оптималното решение, за да се минимизират излишните разходи за постигане на желания резултат. Това означава, че във всеки конкретен случай Вие може да разчитате, че ще получите професионален съвет кога е правилно и рентабилно да инвестирате средства в ремонт и кога е по-добре дефектиралата техника да бъде подменена с нова.

Безплатни ръководства

Защо да плащате такса? RepairPC.Info ще Ви спести пари. Тук предоставяме безплатни ръководства за ремонт, чрез които да оправите своето устройство, когато проблемът е много малък .

November 15, 2017

Universal Media Player -DLNA server у дома.

Как да гледаме филми от компютър на телевизор? Преди време бях писал тема (Как да свържем компютъра с LCD или LED телевизор.) за DLNA server у дома и за какво
November 15, 2017

Windows 8 start menu. Как да си върнем облика старт меню на Windows 7?

С напредването на времето и софтуера излизат и нови версии на операционни системи. Кои от кои по-модерни. Предполагам, че вече повечето от вас са се сблъскали с Windows 8 и
Back To Top