Loader

Имате въпроси? Не се колебайте да ги зададете.

Ние можем да Ви съдействаме с инсталирането и конфигурирането на цялото програмно обезпечаване за Вашите компютри и офис техника. За целта е нужно да предоставите софтуера, който желаете да бъде инсталиран и неговия лицензионен номер, ако софтуерът е платен. Ако е необходима преинсталация, нашите сервизните техници ще направят пълен архив на Вашия диск, за да се запази цялата информация. Така се избягва рискът от загуба на данни и настройки по време на преинсталацията. След като програмите бъдат инсталирани, сервизните ни техници ще възстановят Вашите настройки и данни. Ще бъдете информирани за всеки нов пакет със забелязани грешки (service pack), както и за нови версии на инсталирания софтуер. Предлагаме също инсталиране и конфигуриране на електронен подпис от всички издаващи компании. С него ще може да подписвате документи, договори, фактури и писма към държавните служби и органи.

Можем да помогнем с инсталирането и конфигурирането на програми както за всички версии на Microsoft Windows, така и със специфични програми за различните диструбиции на Lunix, като Red Hat, Debian, Slackware и др. Ако желаете, ще Ви съдействаме с инсталирането на офис пакет като Microsoft Office, антивирусна програма като Eset Nod 32, програма за преглед на електронна поща като Mozilla Thunderbird, инсталация на продуктите на Adobe като Photoshop, Dreamweaver, Flash, Premierre и др. Ако използвате лаптопи на Apple, ние ще Ви помогнем с инсталирането на желани програми за всички версии на iOS. Ако пък използвате таблети и други устройства с Android, нашите техници могат да инсталират и конфигурират всички приложения за Android, които желаете да ползвате.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от помощ при инсталирането и конфигурирането на всеки софтуерен продукт, независимо от операционната система и нейната версия, която използвате. В случай, че не разполагате със софтуера, ние можем да Ви предложим изгодни цени за неговото закупуване. Горещо Ви препоръчваме винаги да използвате легален софтуер, тъй като по този начин ще бъдете сигурни, че ще разполагате с безплатни актуализации и сервизни пакети.

Безплатни ръководства

Защо да плащате такса? RepairPC.Info ще Ви спести пари. Тук предоставяме безплатни ръководства за ремонт, чрез които да оправите своето устройство, когато проблемът е много малък .

November 15, 2017

Universal Media Player -DLNA server у дома.

Как да гледаме филми от компютър на телевизор? Преди време бях писал тема (Как да свържем компютъра с LCD или LED телевизор.) за DLNA server у дома и за какво
November 15, 2017

Windows 8 start menu. Как да си върнем облика старт меню на Windows 7?

С напредването на времето и софтуера излизат и нови версии на операционни системи. Кои от кои по-модерни. Предполагам, че вече повечето от вас са се сблъскали с Windows 8 и
Back To Top