Loader

Имате въпроси? Не се колебайте да ги зададете.

Изработка на Интернет сайтове

Ако Вашият бизнес се нуждае от Интернет сайт или желаете да промените съществуващия сайт като го подобрите или му направите изцяло нов дизайн, ние ще Ви съдействаме. Нашият дизайнер ще се запознае подробно с Вашето задание. След като получи необходимите текстове и снимков материал, той ще изработи няколко различни варианта, от които Вие да изберете. След като страницата Ви бъде готова и одобрена, ние можем да Ви съдействаме за нейното публикуване и поддържане. Предлагаме изработването на динамични уеб сайтове, базирани на система за управление на съдържанието (CMS), с която бързо и лесно ще може да управлявате всички опции и настройки на Вашия сайт.

Изработка на онлайн магазин

Ако желаете да стартирате електронен магазин и да продавате онлайн, ние можем да Ви помогнем с неговото изграждане и поддържане. Ще Ви посъветваме как да продавате повече и ще Ви консултираме по всички важни аспекти на електронната търговия – от изграждането на имидж, до подобряването на ползваемостта на Вашия онлайн магазин и анализирането на статистиките с цел увеличаване на продажбите.

Електронната търговия не се изчерпва само и единствено със създаването и поддържането на привлекателен онлайн магазин, който представя Вашия продуктов каталог или услугите Ви на потенциални клиенти в Интернет. Посредством електронната търговия Вие продавате продуктите и услугите си с директни онлайн разплащания, т.е. разполагате със собствена защитена платежна система или използвате за бизнеса си някои от популярните електронни портфейли като PayPal.com, Skrill.com, ePay.bg и др. Ние ще Ви съдействаме при инсталирането на система за онлайн разплащания и поддържането на нейната безупречна сигурност.

Изработка на приложения за Android, iOS и Windows 8

Ако Вашият бизнес се нуждае от специално приложение за мобилни телефони и таблети, ние ще Ви помогнем с изготянето на подробна спецификация на желаните функционалности. След това ще Ви предложим най-добрия вариант за изработването на приложението за различните операционни системи и смартфони. Вашето ново мобилно приложение може да предлага на клиентите Ви да отправят запитвания през своите телефони, да поръчват стоки и услуги, да преглеждат галерии със снимки на продукти, да резервират почивка и др. Възможностите са неограничени.

Ако желаете да отправите запитване за изработване на Интернет сайт, онлайн магазин или мобилно приложение, моля свържете се с нас

Безплатни ръководства

Защо да плащате такса? RepairPC.Info ще Ви спести пари. Тук предоставяме безплатни ръководства за ремонт, чрез които да оправите своето устройство, когато проблемът е много малък .

November 15, 2017

Universal Media Player -DLNA server у дома.

Как да гледаме филми от компютър на телевизор? Преди време бях писал тема (Как да свържем компютъра с LCD или LED телевизор.) за DLNA server у дома и за какво
November 15, 2017

Windows 8 start menu. Как да си върнем облика старт меню на Windows 7?

С напредването на времето и софтуера излизат и нови версии на операционни системи. Кои от кои по-модерни. Предполагам, че вече повечето от вас са се сблъскали с Windows 8 и
Back To Top